Greitos paskolos lietuvaičiams Estijoje

Nepaisant to, kad Estija iš visų Baltijos šalių yra ekonomiškai stipriausia - joje esančios kredito kompanijos puikiai plečia savo verslą. O ir skolina ne tik Estijos Respublikos piliečiams, tačiau taip pat ir emigrantams, kurie nusprendė susisukti lizdelį šioje šalyje. Estijos kreditą teikiančios kompanijos mielai skolina Lietuvos Respublikos piliečiams kreditus dėl pačių įvairiausių priežasčių:

  • kredito kompanija skolina, jei dirbantis asmuo nori pirkti būstą. Užsieniečiams dažnai sudaromos papildomos išlygos, kad įsikūrimas būtų kur kas palankesnis.
  • paskola, kuri gali būti skiriama individualiam namui statyti arba turimo nekilnojamojo turto remontui.
  • paskola, kuri gali būti reikalinga siekiant apmokėti komunalines paslaugas. Dažniausiai skolinama sms nėra didelė. jei esate emigrantas ir gyvenate Estijoje - kreipkitės į rūpybos skyrius, kurie suteiks galimybę jums gyventi su tam tikromis mokėjimo išlygomis, taip pat, gali pavykti gauti nemažą kompensaciją.
  • Yra firmų, kurios suteikia paskolas būtent tokiu atveju, jei jums prireikia pinigų vardan sveikatos gydymo. Turite su savimi turėti pažymą.. Pliusas tas, kad tokiu atveju leidžiama pinigus gražinti tik tada, kai jau gana tvirtai stovėsite ant savo kojų.

Kaip ir Lietuvoje, taip ir Estijoje neprivalote pasiaiškinti dėl kokių priežasčių paskola jums yra reikalinga. Paprasčiausiai, yra kredito kompanijų, kurios yra orientuotos į tam tikrus skolinimosi siekius. daugeliu atveju jos taip pat suteikia ir išlygas, kuriomis naudotis tikrai verta ir naudinga. Estiškame tinklalapyje http://laenude.com/ galite rasti labai daug naudingos informacijos, kuri padės paprasčiau susivokti kreditus teikiančių firmų jūroje. Jei ne iki galo suprantate estų kalbą - pasinaudokite kalbos vertyklėmis arba dar paprasčiau - ieškokite informacijos apie skolinimąsi iš estiškų kompanijų lietuvių kalba.

Jei norite sužinoti realias galimybes ar pasiskolinti iš estiškų kompanijų jums pavysk ar net konkrečiau  - kokia pinigų suma jums yra prieinama kreipkitės į konkrečią firmą ir pasidomėkite. Nebūtina iškart keliauti su dokumentais, kurių gali prireikti norint pasiskolinti. Konsultacija gali būti žodinė, paprasčiausiai siekiant išsiaiškinti reikalingą informaciją. Beje, lietuviškame tinklalapyje  http://paskolose.lt/ galite rasti labai daug naudingos informacijos apie kiekvieną iš firmų. O kadangi labai daug įmonių dirba visose Baltijos šalyse - taisyklės išlieka. Skiriasi tik skolinimosi suma…

Lietuvos pilietis, kuris siekia gauti kreditą Estijoje, privalo kartu su savimi turėti šiuos dokumentus:

* asmens tapatybę įrodantį dokumentą;

* Darbdavio rekomendacijas (nebūtina, bet rekomenduotina);

* Banko išrašus;

* Darbo sutartį.

Galite su savimi turėti dokumentus, kurie įrodo, jog turite nekilnojamojo turto. Taip pat, pildant prašymą pažymėkite, ar turite kokių nors kitų finansinių įsipareigojimų. Jokiu būdu nemeluokite, nes tokio pobūdžio faktai greitai bus randami. Jei nesakysite tiesos - gauti kreditą sąlygos bus dar mažesnės arba visiškai išnyks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *